Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στην αγορά, πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας

Websites - Eshops - Mobile Apps

Το βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη της εφαρμογής μας είναι, η γνώση και κατανόηση αυτού που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Η πλήρη, σωστή και τεκμηριωμένη καταγραφή της ανάγκης μας. Και για να τα πετύχουμε αυτά θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω στάδια:

Ιδέα | Συζήτηση | Σχεδιασμός | Ανάπτυξη | Έκδοση | Διαχείριση

Οι τεχνολογίες και οι πρακτικές ανάπτυξης web εφαρμογών πολλές. Εδώ κατά πλειοψηφία χρησιμοποιείται το Wordpress και το Prestashop. Δυο τεχνολογίες ευρύτατα αναπτυγμένες παγκόσμια, καλύπτοντας το μεγαλύτερο ποσοστό δημιουργίας εφαρμογών, ενώ είναι απόλυτα φιλικές για τον κάθε χρήστη.

Branding - Graphic Design

Η εμπειρία μας με τον κάθε νέο υποψήφιο συνεργάτη μας έδειξε ότι, και ο πιο κατασταλαγμένος, αγνοεί τη σημαντικότητα του branding. Δηλαδή, της δημιουργίας της σωστής εταιρικής ταυτότητας, που με βάση το στρατηγικό τρόπο διοίκησης της επιχείρησης τους, θα επιτύχουν άριστα αποτελέσματα. Σύμφωνα με την εταιρική ταυτότητα, θα χτιστεί η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση των πελατών με την επιχείρηση τους.

Το branding ή αλλιώς εταιρική ταυτότητα, θα είναι εκείνο το στοιχείο που θα χαρακτηρίζει την επιχείριση μας. Δεν είναι απλά ένα πράγμα, αλλά το σύνολο των ακόλουθων στοιχείων:

Brand Name | Λογότυπο | Εταιρική Γραμματοσειρά | Εταιρικά Χρώματα 

Social Media Marketing

Στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, όπου κυρίαρχο λόγο παίζει η εικόνα και η ταχύτητα μετάδοσης των ειδήσεων, δε θα μπορούσε ο σύγχρονος επαγγελματίας να μείνει πίσω από τις εξελίξεις.

Ενώ καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία μιας επιχείρισης παίζουν και τα social media, όπου αποτελούν σημαντικό πόρο επικοινωνίας και αύξησης του κέρδους μιας επιχείρισης. Γι' αυτό και δε θα πρέπει να αγνοούμε όλους εκείνους τους κανόνες, έτσι ώστε να κρατάμε την επιχείρισης μας ζωντανή σε αυτά.

Μεθοδολογίες πολλές για να κρατάμε ενεργά τα μέσα. Χρειαζόμαστε πάντα: 

Αφοσίωση & Πρόγραμμα

 

Θέλετε τις υπηρεσίες μας;